Tulipahan pidettyä viikon totaalitauko treeneistä kiireiden takia. Toisaalta ihan hyväkin, niin Eve ei ihan kyllästy saman asian jauhamiseen ja juoksutkin tuli juostua. Tosi positiivisesti olen yllättynyt siitä, miten vähän juoksut vaikuttivat sen käytökseen. Pikkasen normaalia enemmän on rajojen testaamista ilmassa, mutta ei mitenkään merkittävästi.

Eilen sitten käytiin uittamassa siskon kanssa koiria ensin aamupäivästä Laajalahden koirauimarannalla. Aiemmin en olekaan käynyt, kiva paikka oli! Sen tosin oli valloittanut kiukkuinen joutsenpariskunta, joka alkuun meinasi tulla päälle. Kyllä ne sitten ajan kanssa väistivät sivummalle. Evelle heitin pallon veteen niin meinasivat ihan päälle tulla alkuun.

evejajoutsen-normal.jpg

Tässä Eve uimassa henkensä edestä karkuun joutsenia, huomaa matkalle jäänyt pallo :D No, sai se pallonsakin jossain vaiheessa takaisin, kun joutsenet kyllästyivät vahtimiseen.

Tajusin tuolla kaislikon keskellä hassun pikku jutun. En ole nimittäin koskaan heittänyt Evelle markkerauksia kaislikkoon. Ikinä. No, kokeeksi tempaisin sitten pallon kaislikkoon ja sepäs ei tajunnut ollenkaan uida kaislikon joukkoon. Jopa porukan vinttikoiravahvistus teki hakua kaislikossa, mutta mun noutaja ei. Hyvä minä, enpäs ole tajunnut opettaa. Tosin tuo kaislikko oli todella tiheätä, ei ehkä se, mistä kannattaa aloittaa.

Adakin päätti mennä ensimmäisen kerran uimaan. En edes mitenkään yllyttänyt sitä, ihan itse paineli veteen. Tässä vielä kuvatodistetta:

 

adaui-normal.jpg

 

Illalla sitten paineltiin Salmeen ulkoilemaan. Siellä oli sopivan väljää kaislikkoa, ja otin muutaman markkeerauksen sinne ja ne kyllä tuli hyvin ylös. Samalla yritin treenata vedestä palautusta. Eve ei tiputa ja ravista enää, mutta pyrkii muuten vaan tiputtelemaan damia? Osa tulee kyllä käteen, mutta osa putoaa matkalla. No, ei kait auta kun treenata asiaa.

Vielä myöhempään illasta sitten varistreenejä, nyt Eve piti vaakkua tosi hienolla otteella! Ei suu käynyt ollenkaan. Otin palautuksia myös niin, että kannatin varista koko kämpän läpi, jotta sain pidempää matkaa otettua. Ehkä ensi kerralla sitten ulkona vaakun kanssa?