Viimeisenä päivänä olin Even kanssa taas tanskalaisten ryhmässä. Alkuun tehtiin tokan päivän neliöharjoitusta, mutta huomattavasti isommilla etäisyyksillä. Nyt tehtiin niin, että koiralle puulla 1 tuli ensin puulta 2 markkeeraus, kun koira palautti, jätettiin sen näkemättä linjadami samaan kohtaan. Tämän jälkeen markeeraus puulta 4, ja tämän jälkeen linjalla 2. puulta dami ylös. 

Harjoitus kuulosti tosi hankalalta, ja olin aika varma, ettei Eve siitä suoriutuisi. Mutta väärässä olin, se otti tosi hienon suoran linjan damille. Ja tätä ennen siis markkeerausdamit ylös.

Kun muut koirat olivat toistaneet saman harjoituksen, vaihdettiin puulta 1 puulle 2. Tokalle puulla oleva jätti sitten koiralle koiran näkemättä damin omalle puulleen linjadamiksi. Ensin otettiin 3. puulta markkeeraus ylös ja sitten linjalla dami paikalle, jolla koira oli ollut, mutta ei ollut vielä noutanut. Olin ihan varma tässä kohtaa, ettei Eve lähde näin heikosti motivoidulle linjalle, mutta lähti se! Olin kyllä tosi hämmästynyt. Tosi mielenkiintoinen treeni tämä neliötreeni kaikenkaikkiaan, pitää selvästi kokeilla tätä uudestaan.

Seuraavan harjoituksena oli vuorossa vesityötä. Otettiin kakkosmarkkeerauksia siten, että ensimmäinen heitto tuli veteen, toka maalle. No, Eve oli jo niin väsynyt, että eihän se muistanut kuin vesiheiton, maalle tullut heitto katosi pienestä päästä ihan kokonaan :) Tanskalaisilla kouluttajilla oli erikoinen tapa auttaa koiraa markkeerauksissa, eli avustaja lähti kävelemään damin suuntaan äännellen. En ole aiemmin tähän  tapaan törmännytkään.

Viimeisenä harjoituksena oli lähihakua, jossa tarkoitus oli saada koira todella käyttämään nenäänsä. Metsään oli viety merkki, jonne kouluttaja jätti dameja koirien nähden. Sitten linjalla koira alueelle ja lähihakupillitys. Eve on nyt tajunnut tämän idean, joten se painoi taas nätisti nenun maahan ja teki hyvää työtä. Kun kaikki koirat olivat hakeneet damit, siirryttiin lähettämään ne eri kohdasta samalle alueella. Tätä toistettiin neljästä ilmansuunnasta siten, että kouluttaja piilotti joka kerran jälkeen damit paremmin, kunnes viimeisellä ne oli jo ilmeisesti haudattuna maan alle. Sinnikkäästi Eve etsi dameja ja hyvin löysikin, ei lähtenyt kertaakaan juoksentelemaan ympäriinsä.

Tämän jälkeen osa koirista teki vielä harjoituksen, jossa lähihakualue toimi toisena muistina , päinvastaiseen suuntaan vietiin toinen muisti ja eteen markkeeraus. Markkeeraus ylös ja sitten muistit. Eve oli niin väsynyt jo tässä kohtaa, että en viitsinyt kokeilla sille tätä enää, vaan edelliseen tehtävään oli hyvä lopettaa meidän osalta.